Оферта No. 11601

16362 EUR ( 32001 BGN )

( 4.47 EUR / кв.м. )

продава: къща, 35 km от общ. център

Община Севлиево Площ:149 кв.м. Ползваема площ:268 кв.м. Земя:3660 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11601
Предлагаме на Вашето внимание къща, в село отстоящо на 15 км. от град Севлиево с чудесна гледка към Стара планина. Имотът e в близост до центъра на селото. Представлява голямо дворно място с площ от 3660 кв. м. с лице на асфалтиранa улицa, в едно с построените в него две къщи и стопански постройки. Едната къща е масивна жилищна сграда на два етажа с гараж с РЗП от 179кв.м. Разпределението на първият етаж е следното Кухненски тракт с голяма всекидневна, просторна спалня и тераса. Връзката с вторият етаж е посредством външни стълби. Вторият етаж е единтичен с първият етаж.

Другата къща е също масивна на едно ниво с ЗП 89кв.м. Разпределението на къщата е следното разпределителен коридор, кухня- всекидневна, три спални и баня.

Имотът включва и стопански постройки:

Полумасивна стопанска сграда обор ЗП 60 кв.м.

Полумасивна стопанска сграда плевня ЗП. 45 кв.м.

Полумасивна стопанска сграда обор ЗП.47.50кв.м.

Навес ЗП. 47,50кв.м.

Имотът е с активни партиди за ток и вода. Дворът е огромен равнинен подходящ за всякакъв вид селскостопанска дейност.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio