Оферта No. 11646

56951 EUR ( 111385 BGN )

( 4.60 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:12376 кв.м. Възможност за ползване::нива
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11646
„Регент” има страхотно предложение за вас, един имот находящ се на изключително комуникативно място. На път с добре изградена инфраструктура, главен път Е79 София –Варна. Теренът е равнинен с правоъгълна форма, с лице на асфалта 129 м., а дълбочината е 102,87м. Възможност за смяна на предназначение. Подходящ е за развиване на различени дейности: бензиностанция с автомивка , складове, цех за производствена дейност и ред подобни дейности, което зависи от предприемчивите идеи на бъдещия купувач.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio