Оферта No. 11691

70000 EUR ( 136906 BGN )

( 12.73 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:5497 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11691
Предлагаме на Вашето внимание изключително атрактивен бизнес имот - парцел, незастроен с площ от 5 497 кв.м., недалеч от Ж.П Гара Габрово. Теренът е равен, с бърз и лесен достъп за тежкотоварни автомобили. Имотът е подходящ за производствено или складова дейност, паркинг, хранилище за материали, автомивка, автокъщи и др. Районът е с изградени и функциониращи елементи на инженерна инфраструктура - водопровод и електрификация. Транспортната достъпност е отлична - по улица с трайна асфалтова настилка.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, равнинен, ограда

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio