Оферта No. 11765

11249 EUR ( 22001 BGN )

( 20.75 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Борово

Община Габрово Площ:542 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11765
Агенция "Регент" предлга на вашето внимание, урегулиран поземлен имот в квартал "Боровото с площ от 542 кв. м. и 17 м. лице на улица с асфалтово покритие. Ток и вода се намират на улична регулация.Имота е равнинен с правилна форма, което го прави подходящ за жилищно стоителство.Изключително добра транспортна достъпност към гр. Габрово и обходен път с връзка към бъдещия тунел.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, равнинен, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio