Оферта No. 11801

7158 EUR ( 14000 BGN )

( 1.50 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 28 km от общ. център

Община Севлиево Площ:4758 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11801
Агенция "Регент" предлага на вашето внимание ДВОРНО МЯСТО от 2020 кв.м в с. Селище отстоящо на 21 км. от град Габрово и 18 км. от град Севлиево. Мястото е ситуирано сред прекрасната природа на Балкана. Имотът освен дворното място включва още ливади от 2738 кв.м., които заедно образуват един голям парцел. Дворното място включва няколко полуразрушени сгради като:

ЕДНОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА ПАЯНТОВА от 58 кв.м.

ЕДНОФАМИЛНА ЖИЛИЩНА СГРАДА от 18 кв.м.

СЕЛСКОСТОПАНСКА СГРАДА ПАЯНТОВА двуетажна 78 кв.м.

СЕЛСКОСТОПАНСКА СГРАДА от 24 кв.м.

СЕЛСКОСТОПАНСКА СГРАДА от 26 кв.м.

СЕЛСКОСТОПАНСКА СГРАДА от 8 кв.м.

Недвижимият имот е подходящ за хора с идеи, креативни, които биха изградили къща за гости, а може и комплекс. Природата в този район е красива омайваща през цялата година. Всеки един от сезоните има своето очарование.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio