Оферта No. 11818

14316 EUR ( 27999 BGN )

( 7.62 EUR / кв.м. )

продава: къща, 16 km от общ. център

Община Габрово Площ:58 кв.м. Ползваема площ:116 кв.м. Земя:1878 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11818
Имотът се намира в в предпочитано за отдих и живеене населено място на 11 км от гр.Габрово в тих и спокоен район, достъпен директно от път с афалтова настилка.Представлява дворно място 1878 кв.м. с правилна форма, с голямо лице, без дворни подобрения, заедно с Двуетажна паянтова сграда е РЗП 82 кв.м, с разпределение -Ет1 - Стая с голяма камина, спалня, избено помещение; До Ет2- се достига с дървено външно стълбище ,като разпредението е същото .В имота са прекарани ток и вода, има възможност за изграджане на санитарно помещение.Чудесно предложение за иновеиране по собствен възглед в жилище за отдих или постоянни живеене в спокоен и чист район.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio