Оферта No. 11832

133000 EUR ( 260121 BGN )

( 128.13 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:1038 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11832
Предлагаме на Вашето внимание производствено помещение, намиращо се в централната част на града. Помещеието се намира на I- ви етаж , със застроена площ от 1038 кв.м, което съдържа: офисна част, съблекални за персонала - мъже и жени с VVС и баня; производствена част; складова част; стая за почивка със сервизно помещение.

Отоплението на цехът е решено чрез климатици, но има и изградена отоплителна инсталация, която в момента не се използва. Помещението разполага и с товарен асансьор, с товароподемност 1 тон.

Предлагаме на Вашето внимание в централната част на града комплекс земя с отстъпено право на строеж и сграда, представляващ: производствен цех, етаж І /партерен/ , със застроена площ от 833.63 кв.м, който съдържа: офисна част, съблекални за персонала - мъже и жени с VVС и баня; производствена част; складова част; стая за почивка със сервизно помещение; представителен магазин; входове за зареждане.

Сградата е изградена по монолитната строителна система. Построена и въведена в експлоатация през 1980 година. Носеща конструкция - монолитно изпълнени греди, колони и плочи;

Покривна конструкция - плосък покрив с хидроизолация на битумна основа, борд обшит с медни плоскости;

Външните оградни стени - тухлен зид от тухли четворки 30 см;

Вътрешни преградни стени - тухлен зид 16 и 30 см от тухли четворки;

Фасади - облицовка от мраморни плочи.

Дограма - PVC дограма и стъклопакет за администрация и масивни дървени еднокатни прозорци с метални предпазни решетки и масивни врати на масивни каси.

Инсталации - електрическа - монофазна осветителна; електрическа - трифазна двигателна; водопроводна - поцинковани тръби и фитинги; канализационна - РVС тръби и фасонни части; сигнално охранителна; вентилационна.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio