Оферта No. 11835

81808 EUR ( 160000 BGN )

( 385.89 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:245 кв.м. Ползваема площ:245 кв.м. Земя:212 кв.м. Етаж:4 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11835
Имаме удоволствието да Ви представим еднофамилна къща на четири нива, локализирана на пешеходно разтояние от Центъра на гр.Габрово. Районът е тих и спокоен, в близост има училища, заведение за хранене и доста други удобства.Къщата е построена върху парцел от около 200 кв.м и е основно ориентирана на юг. В сутерена има организирано котелно и още две помещения, подходящи за съхранение.На второто ниво е организирана просторна дневна с южна тераса, свързана с малка вита стълба с кухненската част и трапезарията.На двете полунива са организирани малка баня и мокро помещение. Следващото ниво е отредено за две спални помещение и голяма баня.Таванския етаж е използвам и би могъл да се организира като трета спалня, към която има собствен санитарен възел.Къщата е отремонтирана преди около 10 години и е в изключително добър вид.Покривът е скатен стоманобетонов, с бетонни керемиди, топло и хидроизолация.Имотът е изключително подходящ и за по-големи семейства, членовете на които биха могли да намерят своето кътче на уединение. Изключително предложение!!!
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio