Оферта No. 11891

310000 EUR ( 606298 BGN )

( 562.61 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:390 кв.м. Ползваема площ:390 кв.м. Земя:551 кв.м. Етаж:2 Спални:10
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11891
ИМОТ, САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ !!!

Агенция "Регент" има удоволствието да Ви представи една изключителна къща, намираща се в квартал Баждар на град Габрово.

Имотът се намира на ул. "Алеко Константинов" и представлява: ПАРЦЕЛ с площ от 551 кв.м, заедно с новопостроената в него ДВУЕТАЖНА ЖИЛИЩНА СГРАДА със сутерен, като застроената площ на всеки етаж е 130.00 кв.м.

Разпределение на помещенията:

СУТЕРЕНЕН ЕТАЖ - В него са разположени кухненска част и трапезарията, които са свързани в една просторна всекидневна; две спални, като едната от тях е със самостоятелна баня - тоалетна; още една баня - тоалетна; фитнес кът със сауна; складово помещение, където са монтирани електрически бойлер за топла вода - 500 литра и котел за парното опотление на цялата къща.

ПЪРВИ ЖИЛИЩЕН ЕТАЖ - достапът до етажът може да стане от сутеренния етаж и посредством вход от дворът на имота.

Влизайки на първият етаж се озоваваме в предверие със сервизен възел, от което по няколко стъпалца влизаме в една голяма просторна всекидневна с тераса към нея /изглед към града/, кабинетна част, трапезария, кухня към нея и хранилище; Към трапезарията има голяма покрита веранда, от която се отива в задната част на двора, където са обособени кът за отдих и барбекю, в горещите летни дни.

По красива вита стълба се стига до ВТОРИЯ ЕТАЖ, където се намират две спални, едната от които със собствена баня - тоалетна и тераса, от която се открива невероятна гледка, още една голяма баня - тоалетна с джакузи, дрешник.

Къщата се продава с всичкото налично обзавеждане - мебелите са уникати, килимите са ръчна изработка от Авганистан, всеки със сертификат. В имотът има изграден и малък параклис. Целият имот е с вградено парково осветление.

Може да се продава и без обзавеждането, като цената ще се договаря.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, обзаведена
ВИДЕО

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Бойка Цанкова

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio