Оферта No. 12023

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 672.76 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:38 кв.м. Ползваема площ:29 кв.м. Бр.етажи:3 Телефонни линии:1
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12023
Агенция за недвижими имоти " РЕГЕНТ" Габрово, предлага за ПРОДАЖБА , помещение в топ центъра на града, на атрактивно място и цена. Обектът е с търговска площ от 29.15 кв.м. , с подменена дограма, подова настилка - ламинат, гладко шпакловани и латексо-боядисани стени. Имотът има разрешение за ползване , като магазин за промишлени стоки. Няма санитарен възел, но има вода и канал. Към него принадлежи маза, с площ от 9 кв.м.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio