Оферта No. 12033

128 EUR ( 250 BGN )

( 3.66 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:35 кв.м. Ползваема площ:35 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Телефонни линии:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12033
Отдава се под наем бивш лекарски кабинет в централната част на гр.Габрово.Представлява две нива като на първото имаме организирана малка чакалня със санитарен възел, а на второто стая с малко складче.Отоплението е посредством климатик.Биха могли да се предприемат осъвременителни дейности за сметка на наема.Подходящо помещение и за малък офис.При наемане се изисква депозит.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio