Оферта No. 12124

56243 EUR ( 110000 BGN )

( 10.21 EUR / кв.м. )

продава: помещение, 10 km от общ. център

Община Дряново Площ:423 кв.м. Ползваема площ:423 кв.м. Земя:5506 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:1 Телефонни линии:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12124
Предлагаме на Вашето внимание урегулиран поземлен имот , отреден за обществено обслужване, по плана на с. Скалско с площ от 3506 кв.м.

Теренът е равен, асфалтиран, а в него са построени : масивна сграда / механа/ със застроена площ от 155 кв.м. и голям склад с площ от 88 кв.м.

Механата е с 60 седящи места, бар, кухня, санитарни помещения, лятна градинах с 20 седящи места.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Бойка Цанкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Бойка Цанкова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio