Оферта No. 12128

23008 EUR ( 44999 BGN )

( 28.76 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:120 кв.м. Ползваема площ:120 кв.м. Земя:800 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12128
Предлагаме имот , който е разположено на няколко километра от Габрово и е близо до архитектурния резерват Боженци. Наблизо също се намира Дряновския манастир, а местността е подходяща за посещаване през цялата година. Тук е чудесно място за бягство от шума и напрежението на града и предлага тишина и спокойствие. Представлява къща на два етажа , от който единият е вкопан , на втория етаж има обособени , кухненски бокс с всекидневна , санитарен възел и две спални. Подменена е цялата дограма на имота (5 КАМЕРНА ЗЛАТЕН ДЪБ) има вградена камина , климатик , подовите настилки са паркет с теракота , латексово боядисване. Направен е сондаж с хидрофор,
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление, обзаведена, с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio