Оферта No. 12257

256 EUR ( 501 BGN )

( 5.33 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:48 кв.м. Ползваема площ:48 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:6 Телефонни линии:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12257
Предлагаме под наем помещение с частично оборудване за стоматологичен кабинет. Състои се от антре (чакалня за пациенти), две работни помещения, санитарен възел. Инсталирани са климатици и в двете помещения. Много добри условия. Намира се в нова, лесно разпознаваема офис сграда в близост до Априловска гимназия, МДТ и др. Помещението е подходящо и за друг вид дейност - офис, салон за красота и др. Сградата е охраняема, с асансьор, хигиенист и други удобства.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен, административна сграда, интернет връзка, WC, климатик, охрана, СОТ

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio