Оферта No. 12533

100000 EUR ( 195580 BGN )

( 5.24 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:19066 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12533
Предлагаме на Вашето внимание три съседни парцела с обща площ 19066 кв.м.Разположени са на комуникативно място в местност "Дьордюка", на главен път Е772 София-Варна.Поземлените имоти са с частично сменено предназначениел.Ток и вода на границата.

Подходящо е за складова база, производствена дейност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, ток, вода, канализация, равнинен, ограда

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio