Оферта No. 12639

153 EUR ( 299 BGN )

( 2.59 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:59 кв.м. Чиста жил.площ:52 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:3 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12639
Фирма "Регент" отдава под наем двустаен апартамент, намиращ се в един от най-комуникативните райони на гр.Габрово- кв.Падало. Жилището се намира на трети етаж и е със западно изложение.Разпределението е следното: входно антре, просторна спалня, дневна с трапезария, кухненски бокс, баня и тоалетна. Отдава се напълно обзаведен с всички необходими електроуреди. Отоплението е решено посредством климатици. Апартамента е изцяло ремонтиран, с поставана дограма и сменени подови настилки. Не се допускат домашни любимци.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик, лукс, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio