Оферта No. 12899

45000 EUR ( 88011 BGN )

( 14.22 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Етъра

Община Габрово Площ:3164 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12899
Предлагаме за продажба ПИ с площ 3164 кв.м. с идеен проект за изграждане на еднофамилни къщи, граничещ с ЕМО Етър, гр. Габрово. Имотът граничи с асфалтирана улица, електроподаване и водоснабдяване и канализация; има денивилация, която разкрива чудесна гледка към етнографския комплекс. Имотът е подходящ за развиване на хотелиерска дейност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, ток, вода, канализация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio