Оферта No. 13044

45506 EUR ( 89001 BGN )

( 193.64 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Трявна

Община Трявна Площ:83 кв.м. Ползваема площ:83 кв.м. Земя:235 кв.м. Етаж:4 Спални:3 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13044
Имотът е на площ 235 кв.м. в идеалния център на град Трявна, в непосредствена близост до общината и на 150 метра от Часовниковата кула и площад Капитан Дядо Никола. Къщата е на улицата на занаятите, но не е паметник на културата и има възможност да бъде преустроена или да бъде изградено ново строителство на мястото й. Позната е сред тревненци като Къщата с лалетата Имотът се състои от къща на един етаж и два двора - преден с лалета и вътрешен с изглед към фонтана на музея на африканското и азиатското изкуство. Еднофамилната къща има три стаи, коридор, зимник и баня с тоалетна. Къщата има статут на жилищна сграда, като при желание за смяна на предназначението имотът е изключително подходящ за: - пекарна, сладкарница, кафене, дюкян, магазин.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio