Оферта No. 13211

6136 EUR ( 12001 BGN )

( 2.69 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:2280 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13211
Предлагаме за продажба земя с възможност за смяна на предназначението в село Копчелиите. Теренът е равнинен, на границата има водоснабдяване и електричество и се намира в селце на 5 км от Габрово. Подходящ е за построяване на еднофамилна къща или вила, която да съчетава селския уют и природа с удобството да е в непосредствена близост до града. Ако търсите подобно място, за да построите Вашият мечтан дом, моля свържете се с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159. Той ще Ви покаже парцела и ще отговори на всичките Ви въпроси.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio