Оферта No. 13478

10737 EUR ( 20999 BGN )

( 13.77 EUR / кв.м. )

продава: къща, 22 km от общ. център

Община Севлиево Площ:90 кв.м. Ползваема площ:155 кв.м. Земя:780 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13478
Регент предлага на вниманието ви, недвижим имот отстоящ на 15 км. от гр. Севлиево в с. Ловнидол. Имотът е с прекрасна локация, в близост до центъра на селото. Достъпът е по асфалтов път граничи с две улици, подходящ за целогодишно ползване. Представлява дворно място от 780 кв.м., заедно с построената в него ДВУЕТАЖНА ЖИЛИЩНА СГРАДА, която е с два входа, състояща се от коридор и две стаи едната с камина. Връзката с вторият етаж е по вътрешна стълба а разпределението е следното: коридор, три спални и голяма тераса от където се разкрива прекрасна панорамна гледка. До къщата е долепена ЛЯТНА КУХНЯ от 25 кв.м. и баня със самостоятелен преден вход и топла връзка към къщата. Към недвижимият имот има СТОПАНСКА ПОСТРОЙКА С НАВЕС от 70 кв.м. , овошки и подобрения. Дворът е ограден, със самостоятелен геран, равен, поддържан с бетонни пътеки.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio