Оферта No. 13510

72 EUR ( 141 BGN )

( 2.57 EUR / кв.м. )

отдава: едностаен апартамент, гр.Габрово, кв.Радичевец

Община Габрово Площ:28 кв.м. Чиста жил.площ:28 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13510
Предлагаме Ви кокетен апартамент за под наем. Имота е с площ от 28 кв.м. и е със спедното разпределение: стая с кухненски бокс и тераса, килер, санитарно помещение. Отдава се полуобзаведен, като от електроуредите разполага с ел. печка. При наемане се изисква депозит в размер на 300 лв.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio