Оферта No. 13511

51130 EUR ( 100000 BGN )

( 469.08 EUR / кв.м. )

продава: многостаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:109 кв.м. Чиста жил.площ:109 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Спални:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13511
Предлагаме на Вашето внимание уникален имот в центъра на град Габрово. Апартамента е разположен на втори жилищен етаж в сграда монолитно строителство с изложение изток-запад. Площта на имота е 109 кв.м. разпределени по следния начин:

Входно антре, две самостоятелни спални, всекидневна с преход към трета спалня, трапезария, кухня, баня и тоалетна (общо) и две тераси - открита и закрита част. Прилежат и две тавански помещения, с обитаема височина, едното от които е с канализация и водопровод и лесно биха се превърнали в прекрасно студио за живеене или отдаване под наем.

Имота има нужда от ремонт, за да се превърне в дом МЕЧТА , предлагащ чудесна гледка и спокойствие.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Моника Минкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Моника Минкова

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio