Оферта No. 13565

767 EUR ( 1500 BGN )

( 2.59 EUR / кв.м. )

отдава: помещение, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:296 кв.м. Ползваема площ:296 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Телефонни линии:4 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13565
Предлагаме на Вашето внимание фитнес център в кв. Младост, оборудван със съвременни тренажори и фитнес уреди, две съблекални, мъжка и дамска, с тоалетни, душ кабини, съблекалня; помещение за офис и склад за инвентар; салонът е с много добра осветяемост, два колонни климатика, протеинов бар. Заповядайте на оглед 0887 60 23 24.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
оборудване, WC, баня

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio