Оферта No. 13626

50000 EUR ( 97790 BGN )

( 333.33 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Велико Търново,

Община Велико Търново Площ:150 кв.м. Ползваема площ:110 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13626
Продава се магазин в гр.Велико Търново, намиращ се до Бизнес център Тремол.Състоящ се от една голяма търговска зала и санитарен възел, с обща площ от 110 кв.м. , със скачен таван, луминисцентно осветление, възможност за телефон, интернет и СОД. Към имота има тераса с площ от 30 кв.м. и едно парко място с площ от 10 кв.м.Магазина е ъглов, с две големи витрини, два входа и е с лице на две улици.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio