Оферта No. 13669

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 4.65 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Севлиево, Крушевски баир

Община Севлиево Площ:1648 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13669
Регент предлага на вниманието Ви, урегулиран поземлен имот находящ се в местност "Крушевски баир", която в последно време е обект на голям интерес и застрояване на еднофамилни къщи. Имотът е по посока средновековния град Хоталич. Теренът е с лек наклон на юг. Достъпът е по макадамов път. Мястото е южно, слънчево подходящо за жилищно строителство със страхотна панорама към гр. Севлиево и Стара планина. Стартирано е газифициране на района. На границата на имота има всички комуникации - ток, вода.

Коментар по цената е възможна, ако бъдещият собственик поеме разходите по трасиране на имота.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio