Оферта No. 13719

11249 EUR ( 22001 BGN )

( 12.50 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 10 km от общ. център

Община Габрово Площ:900 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13719
Търсите парцел в предпочитано село близо до Габрово? Това е идеалният имот за Вас! Село Гергини е предпочитано заради близостта си до гр. Габрово и спокойствието, което предлага. Парцелът е с площ 900 кв.м., равен и с правилна форма. Достъпът е по асфалтов път, като е заобиколен с новопостроени къщи.

Ако това предложение представлява интерес за Вас и искате оглед, обадете се на тел. 0883 449 060 Велислава Панайотова.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, равнинен, ограда

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio