Оферта No. 13817

5880 EUR ( 11500 BGN )

( 9.72 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:605 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13817
Представяме Ви парцел в района на с.Янковци, на 5км. от гр.Габрово. Имотът е с денивелация и се разкрива прекрасна гледка към Витите скали. Площта е 605 кв.м., идеален за жилищно строителство, с достъп до асфалтов път.

Ако търсите парцел в района и това предложение представлява интерес на Вас, обадете се на тел.0883 449 060 Велислава Панайотова
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio