Оферта No. 14084

10000 EUR ( 19558 BGN )

( 6.44 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Бакойци

Община Габрово Площ:1552 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 14084
Предлагаме за продажба парцел с площ от 1552 кв.м и чудесна панорамна гледка, изключително подходящ за изграждане на нова къща. Имотът се намира в кв. Бакойци и в него има съществуващи постройки. Парцелът има достъп до асфалтов път, ток и вода. Ако си търсите подходящо място за строеж, не се колебайте да ми позвъните на тел. номер 0884 119 159, Цветомир Йовчев.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio