Оферта No. 3399

107884 EUR ( 211000 BGN )

( 18.60 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 99 km от общ. център

Община Габрово Площ:5800 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3399
Атрактивен имот в близост до "Експрес сервиз" и НБИ. В близост са дърводелске фабрика, цех за дограма, шивашка фабрика, Подходящ за изграждане на складова база и производствен цех. Граничи с два пътя, има възможност за изграждане на сграда две нива. Има отстъпено право на строеж върху 50кв.м. на трафопост с 2х1000 KW/h.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
регулация, ток, вода, канализация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio