Оферта No. 6142

109929 EUR ( 214999 BGN )

( 572.55 EUR / кв.м. )

продава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:192 кв.м. Ползваема площ:180 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:2 Телефонни линии:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6142
Продава се обзаведен офис в района на Автогара Габрово. Заема втори етаж от административна сграда. Офисът е с площ 192 кв.м. и е разделен на отделни помещения: Г-образен коридор ни води към две малки стаи по 15 кв.м., санитарно помещение с две тоалетни, кухненски кът, голяма офисна част с площ 40 кв.м., кабинет с площ 73 кв.м., стая с площ 50 кв.м., съблекалня. Офисът е обзаведен по поръчка, във всяко помещение има мивка с течаща вода. Инсталирани са общо 9 климатика. Дограмата е дървена с двоен термоизолационен стъклопакет. Подпокривното пространство е високо 150 см. Обекта е подходящ за медицински или зъболекарски център, call-center, учебен център или офис.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, СОТ, баня, климатик, WC, интернет връзка, административна сграда, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio