Оферта No. 6403

102260 EUR ( 200000 BGN )

( 1217.38 EUR / кв.м. )

продава: къща, 3 km от общ. център

Община Габрово Площ:84 кв.м. Ползваема площ:249 кв.м. Етаж:3 Спални:10 Стаи:6 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6403
Монолитна къща, която се намира на 7 км. от центъра на град Габрово. Къщата е с обща площ от 249 кв.м. и е построена върху парцел от 2 декара с невероятна панорама. Изложението е южно със целодневно слънцестоене. Къщата е с два входа и се състои от четири нива. На първо ниво са обособени коридор, две складови помещения, механа с камина, кухненски бокс, тоалетна, котелно със склад за дърва. Вътрешно стълбище ни води към другите нива. На второ ниво имаме кухненски бокс с трапезария и излаз на тераса, всекидневна с изградена камина и излаз на тераса, тоалетна, втора тоалетна с баня с вана и една спалня. На трето ниво имаме 4 спални, тераса и баня с тоалетна. В подпокривното ниво е обособено еднопространствено помещение, в което могат да се обособят две спални или обширно студио. Къщата е с изградено парно отопление на твърдо гориво с радиатори във всяка стая. Изградена е със стоманобетонови колони, "тухла-четворка", стоманобетовен покрив с цигли. Подовите настилки са дъбов паркет и теракота. Стълбището е покрито с дървен обков и ламперия. Двора е обширен и в него има трайни насаждения, лози, плодни дръвчета и много цветя. Имота е подходящ и за къща за гости.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio