Оферта No. 6503

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 511.27 EUR / кв.м. )

продава: къща, 100 km от общ. център

Община Габрово Площ:15 кв.м. Ползваема площ:28 кв.м. Етаж:1 Спални:1 Стаи:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6503
Предлаганият имот представлява дворно място с площ от 1118 кв.м., урбанизирана територия с начин на трайно ползване: Ниско застрояване до 10 метра. Намира се в близост до Боженци и Кметовци. В имота са изградени едноетажна жилищна сграда с площ 13 кв.м., сграда за битови нужди с площ от 5 кв.м. и селскостопанска сграда с площ от 15 кв.м. Разположен е на два асфалтирани пътя. Имота не е електрифициран и не е водоснабден, но тези комуникации граничат с него. В непосредствена близост се намира геран с много добър дебит, който се ползва за питейни и поливни нужди. Имотът се осветява изключително добре от улична лампа. Има удобен превоз с автобус и влак сутрин от 5:20 ч., а вечер до 23:29 ч. Спирките са на 5 минути пеша от имота. Почвата е много плодородна, мястото е оградено и в него има много трайни насаждения - сливи, ябълки, круши, череши, малини, ягоди и лозов асмалък. Магазинът в селото, който е добре зареден, се намира на 100 метра от имота. Въздухът е изключително лечебен, а изложението на имота е с целодневно слънцегреене.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio