Оферта No. 6993

4602 EUR ( 9001 BGN )

( 76.70 EUR / кв.м. )

продава: къща, 48 km от общ. център

Община Севлиево Площ:60 кв.м. Ползваема площ:60 кв.м. Етаж:1 Спални:3 Стаи:1 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 6993
Продава се недвижим имот, представляващ дворно място с площ от 300 кв.м. и построените в него: едноетажна полумасивна жилищна сграда със застроена площ от 60 кв.м., състояща се от входно антре, кухня, спалня и преходна от нея още една стая, изцяло построена на маза.До същата сграда има построена т. н. лятна кухня с площ от 25 кв.м. , състояща се от 2 стаи и баня и тоалетна.Необходимост от ремонтни дейност - подът е дюшеме, догромота - дървена двукатна, изложението в голямата си част е юг.Допълнително във вътрешната част на имота 2 стопански постройки, а на входа голям навес, който би могъл да се преустрои в гараж.Достъпът е по асфал, излаз на главна улица в населеното място, което е еднакво близо до гр. Севлиево и гр.Троян.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio