Оферта No. 7775

8181 EUR ( 16000 BGN )

( 4.54 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 40 km от общ. център

Община Севлиево Площ:1800 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7775
Предлага се за продажба празно, незстраено дворно място, намиращо се в регион, изключително предпочитан за отдих и туризъм, отстоящ на около 25 км. от Севлиево и 15 км. от Априлци.Имотът е с площ от 1800 кв.м., теренът е равнинен, поддържан, ограден, в регулация.Достъпът до него е по асфалтов път, а южната граница гледа към Балкана и преминаващата река. Подходящ за жилищно и/или вилно застрояване.На границата на имота са комуникациите: ел.енергия, водоснабнядаване, интернет връзка.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, равнинен, виза за проектиране, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio