Оферта No. 7797

12271 EUR ( 24000 BGN )

( 245.42 EUR / кв.м. )

продава: къща, 45 km от общ. център

Община Севлиево Площ:50 кв.м. Ползваема площ:100 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 7797
Продава се недвижим имот, находящ се в оживен регион на 10 км. от гр. Севлиево.Представлява дворно място с площ от 630 кв.м. и построените в него, както следва: двутажна жилищна сграда със застроена площ на етаж от 50 кв.м., I - ви етаж - основно отремонтиран и като разпределение включва входно антре, кухн. бокс, всекидневна, санитарен възел, гараж.Встрани до първия етаж има складово помещение със ЗП от 21 кв.м. и лятна кухня за сезонно ползуване със ЗП от 23 кв.м.До втория етаж се стига по външно стълбище, т.н. чардак, вестибюл и преходни от него 2 спални.Изложението на къщата е изцяло южно и се открива красива гледка към Балкана.Достъпът до имота е по асфалтов път, теренът е с лек наклон на юг, ограден.По цената могат да се водят преговори.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio