Оферта No. 8075

700000 EUR ( 1369060 BGN )

( 72.16 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:9700 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8075
Имотът се намира в четвърта зона на града, съгласно зонирането на гр. Габрово. Теренът е благоустроен, равнинен. Върху него е изградена производствена сграда, все още невъведена в експлоатация. Направена е вертикална планировка - обслужваща алейна мрежа, озеленяване и асфалтирани пътища. Обща площ 19469 кв.м. Намира се в Северна индустриална зона, гр. Габрово. Степен на развитие на земята - годна за строителство с изградена инфраструктура; вид на използване- застроеност 50%. Захранващи съоръжения - снабдена с водопровод, канал, ел. мрежи, телефонни кабели.

Транспортна достъпност - много добра.

Екологична обремененост - Тъй като промишлената сграда все още не е въведена в експлоатация, земята е екологично запазена.

Сгради - Незавършено строителство. Няма съставен Протокол 16.

-Застроена площ 9700 кв.м

Няма монтирано технологично оборудване.

Изградени са следните сгради:

2.1 Производствен корпус - сглобяем стоманобетон -1 етаж - ЗП - 7922 кв.м

2.2 Корпус 3 - сглобяем стоманобетон - 1 етаж - ЗП - 393 кв.м

2.3 Столова - сглобяем стоманобетон - 1 етаж- ЗП - 615 кв.м

2.4 Административна битова сграда - сглобяем стоманобетон - 4 етажа - РЗП - 1424 кв.м

2.5 Помпена станция - монолитна - 1 етаж- ЗП - 23 кв.м

2.6 Пропуск - монолитен - 1 етаж- ЗП - 20 кв.м

2.7 Модули 1,2 и 3 - сглобяем стоманобетон - 1 етаж - ЗП - 296 кв.мВ ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер SYSTEM

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio