Оферта No. 8359

22293 EUR ( 43601 BGN )

( 6.62 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 30 km от общ. център

Община Габрово Площ:4320 кв.м. Ползваема площ:176 кв.м. Земя:3365 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8359
Предлагаме за продажба урегулиран поземлен имот с площ 3365 кв.м., заедно с построената в него двуетажна паянтова жилищна сграда със застроена площ 88 кв.м. и стопански постройки с площ от 45 кв.м., заедно със съседна овощна градина с площ 955 кв.м. До имота се достига по макадамов път, който граничи с асфалтирана улица в непосредствена близост до предлагания имот.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вода, ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio