Оферта No. 8689

5113 EUR ( 10000 BGN )

( 13.28 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 18 km от общ. център

Община Габрово Площ:385 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 8689
Предлагаме за продажба дворно място с площ 385 кв.м., заедно с построения в него монолитен гараж с площ 17 кв.м. Имотът е с наклон в южно посока, с целодневно слънцегреене и има лице на главна улица от 18 м. Имотът е с почти квадратна форма 20/20/20/18 метра. В него е построена и едноетажна полумасивна сграда - за склад. В близост има магазин, автобусна спирка и други обитаеми имоти. Електрифициран, а водата е на границата с подадена молба за присъединяване. Подходящ е за жилищно строителство. За оглед Красен Дойков 0887 60 23 24.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
канализация, вода, ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio