Оферта No. 874

15000 EUR ( 29337 BGN )

( 230.77 EUR / кв.м. )

продава: къща, 45 km от общ. център

Община Севлиево Площ:65 кв.м. Ползваема площ:130 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:3 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 874
Продава се недвижим имот, отстоящ от гр. Севлиево на 15 км.Представлява дворно място с площ от 830 кв.м. и построените в него:Двуетажна къща със застроена площ от 65 кв.м., състояща се от : І-ви етаж: 3 стаи, отремонтиран общ санитарен възел, външно сълбище за втория етаж, където са обособени Г-образен коридор и 3 самостоятелни спални /на едната има тераса/.Жилищната сграда е изцяло с южно изложение.Допълнително в имота има и сторански постройки, едната би могла да бъде преустроена на гараж.Теренът е равнин, ограден, овощни насаждения.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio