Оферта No. 9503

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 403.65 EUR / кв.м. )

продава: етаж от къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:95 кв.м. Ползваема площ:124 кв.м. Етаж:3 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9503
Предлаганият имот представлява поземлен имот с площ от 268.422 кв.м. заедно с втори жилищен етаж, със застроена площ от 95.10 кв.м. от построената в имота двуетажна масивна жилищна сграда, находяща се на ул. "Брянска" в гр. Габрово и принадлежащите към него избено помещение с полезна площ 14.76 кв.м., находящо се в южната част на сутерена, таванско - складово помещение с полезна площ 14.08 кв.м. и 54% ид. части от общите части на сградата. Подменена е дограмата на всички прозорци, поставени са алуминиеви щори; нова ел. инсталация, нова баня и тоалетна. Жилището съдържа: входно предверие - салон, който разпределя за кухня, две спални и всекидневна- хол. Две тераси - едната към кухнята /изток/, другата към всекидневната /запад/.В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio