Оферта No. 9777

43460 EUR ( 84999 BGN )

( 76.25 EUR / кв.м. )

продава: къща, 24 km от общ. център

Община Дряново Площ:75 кв.м. Ползваема площ:150 кв.м. Земя:570 кв.м. Етаж:2 Спални:8 Стаи:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9777
Предлагаме на Вашето внимание атрактивен имот в с. Царева Ливада, който се намира в централната част на селото, в близост до плувния комплекс. Имотът представлява 1/2 идеална част от УПИ с площ 1140 кв.м., заедно с двуетажна масивна жилищна сграда със застроена площ 75 кв.м. Къщата е със следното разпределение. На първия етаж са обособени механа, голяма дневна, трапезария, кухненски бокс, баня с тоалетна. Вътрешно стълбище ни отвежда на втория етаж, където са обособени три големи спални, една малка спалня, тераса, баня с тоалетна. Вътрешно стълбище ни отвежда до подпокривно пространство с нормална височина, където могат да се обособят две спални и санитарен възел. Къщата е с подменена дограма, дебел зид, локално паро, ремонтирани бани и е обзаведена. Разполага със стопански постройки, които могат да се превърнат в битовки, монолитен гараж, геран, трифазен ток и лесен достъп от главна улица. Имотът е подходящ и за къща за гости. Южно изложение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, обзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio