Оферта No. 9944

205 EUR ( 401 BGN )

( 0.29 EUR / кв.м. )

отдава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Северна индустриална зона

Община Габрово Площ:700 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9944
Предлагаме под наем самостоятелни обекти на етаж 2 и етаж 3, част от масивна, триетажна сграда. Всеки обект е с площ от 700 кв.м. Сградата разполага с широки еднопространствени помещения и е подходяща за промишлено производство и складова дейност. Има товарни асансьори и товарни рампи. Паркинг. Свободен достъп на ТИР-ове. Имотът е електрифициран и водоснабден и до него се достига по асфалтов път. Налични са общо 6 съседни промишлени помещения с посочените параметри, които са достъпни помежду си посредством топла връзка. Височината е 3.50 м. Електричеството е до 600 kW. Много добро състояние. Охрана. Цена: 1,00 лв. за кв.м. без ДДС.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio