Оферта No. 9993

16000 EUR ( 31293 BGN )

( 7.58 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 26 km от общ. център

Община Севлиево Площ:2112 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 9993
Продава се недвижим имот, представляващ празно, незастроено място с площ от 2112 кв.м., находящо се в посока Севлиево - Яворец, където през последните години преобладават нови и големи имоти.Предназначението на имота е отредено за жилищна територия, лицето е 26 м., а дълбочината 128 м.Достъпът е по асфалтов път, ограден в изцяло в южната страна, теренът е равнинен.Възможност за газифициране, в съседство наличие на комуникации: В и К, енерго снабдяване, канализация.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio