Оферта No. 10067

100000 EUR ( 195580 BGN )

( 23.30 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 4 km от общ. център

Община Габрово Площ:4292 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 10067
Предлагаме на Вашето внимание бизнес имот на вход/изход Севлиево-Габрово, в близост до детелината и новия околовръстен път на Габрово. Имотът е с променено предназначедние за автосервиз, автосалон и трафопост. Към момента има вход/изход от "стария" път на Куката. Граничи с основната пътна артерия и има лице от 105 метра. Дълбочина на терена 43 метра. Равнинен и лесно разпознаваем. В цената е включен и съседен, по-маломерен терен, за обслужваща дейност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ток, вода, равнинен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio