Оферта No. 12233

77000 EUR ( 150597 BGN )

( 7.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:11000 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12233
Продава 11 дка земя с лице на два пътя - главен път Габрово - Дряново и лице на път с асфалтова настилка Габрово - с.Раховци. За имота е изготвен ПУП за производствена и складова дейност. Предвидено е изграждането на промишлена сграда с РЗП около 3000 кв.м с паркинг и в съседен терен жилищна сграда с РЗП 390 кв.м, барбекю и басейн. Доброто местоположение и отличната транспортна достъпност правят имота подходящ за логистичен център, складова база, производствена дейност и др. Имотът граничи с населеното място, Ел.мрежа е на границата, а водопровода минава през част от имота. Възможна е промяна предназначението на терена за жилищно строителство за сметка на продавача за изграждане на 11 бр. жилищни сгради.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio