Оферта No. 11280

25565 EUR ( 50000 BGN )

( 8.52 EUR / кв.м. )

продава: земеделска земя, 86 km от общ. център

Община Габрово Площ:3001 кв.м. Възможност за ползване::нива
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 11280
Предлагаме за продажба поземлен имот с площ от 3001 кв.м., граничещ с главната пътна артерия Севлиево - Габрово. Имотът е равен, с правоъгълна форма и лице от 86 метра към главния път. Има възможност да се смени предназначението, да се електрифицира, газифицира и водоснабди. Подходящ за автокъща, изложбен салон, бензиностанция, паркинг, мотел с паркинг и други.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Красен Дойков

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio