Оферта No. 12669

70000 EUR ( 136906 BGN )

( 864.20 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Дряново,

Община Дряново Площ:81 кв.м. Ползваема площ:81 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12669
Продава търговски обект – Магазин за промишлени стоки, находящ се в централната част на гр.Дряново. Имотът е разположен на партерния етаж в жилищен блок с централен вход от пешеходната зона и втори вход/изход за зареждане с товарна рампа от задната част на сградата. Обектът е с площ 81 кв.м, състои се от търговска зала, два склада и санитарен възел. Възможно е отдаване под наем.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вход за зареждане, WC, паркинг

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio