Оферта No. 12778

14316 EUR ( 27999 BGN )

( 105.26 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 48 km от общ. център

Община Севлиево Площ:136 кв.м. Етаж:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 12778
Предлагаме за продажба магазин на партерен етаж, в центъра на с. Бериево. Магазинът е с голяма витрина, която гледа към улицата. Състои се от търговско помещение от 77 кв., склад, 42 кв. и площ от сутерена 17,00 кв. м. мокро помещение и санитарен възел, стая за отдих. Подовата настилка мозайка и циментова замаска, стените са с латексово покритие, трифазна и монофазна инсталация, водопроводна и канализационна системи включени в общия канал на сградата. Продава се със обзавеждането и оборудването. Пред магазина има навес с тенти, входът е с удобен достъп за товаро- разтоварна дейност, има паркоместа, СОТ и интернет.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
оборудване, WC, паркинг, трифазен ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio