Оферта No. 13116

511300 EUR ( 1000001 BGN )

( 2.56 EUR / кв.м. )

продава: земеделска земя, 34 km от общ. център

Община Севлиево Площ:200000 кв.м. Възможност за ползване::овощна градина
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13116
Предлагаме Ви земеделска земя/ овощна градина от 200 дка. близо до гр. Севлиево. В земята са засадени овощни дръвчета на възраст между 4 и 8 години, от които круши, дюли, сини сливи - Стенли. Има три микро язовира за поливане. Целият имот е равен, заграден и граничи с асфалтов път.

Към овощната градина може да се закупи и 6 дка. земя, заедно с построените в нея жилищна сграда, производствено помещение, в което има телфер 5т., и неработеща бензиностанция за 300 000лв. Голяма част от двора е асфалтиран.

Ако това предложение Ви интересува, моля не се колебайте да се свържете с нашия брокер Велислава Панайотова на тел. номер 0883 449 060 .

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Велислава Панайотова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Велислава Панайотова

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio