Оферта No. 13363

5535000 EUR ( 10825353 BGN )

( 317.76 EUR / кв.м. )

продава: хотел, ,

Община Разлог Площ:17419 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13363
Предлагаме на Вашето внимание инвестиционен имот за продажба – парк-хотел в, с.Баня, Банско. В близост до лековитите топли минерални извори с бликаща минерална вода с различна температура и различен минерален състав, на 4 км от гр. Банско, непосредствено преди с. Баня, с уникална гледка към Разложката котловина, между Пирин, Рила и Родопите се намира сграда-Хотел на 5 етажа, с три подземни нива с РЗП 17419.42 кв.м.,представляваща част от „Апартаментен комплекс и хотел“, заедно с поземления имот, в който е построен хотела (ПИ№232021), с площ от 6400 кв.м. и обслужващи сгради и самостоятелни обекти, част от Апартаментния комплекс, изграден в съседния поземлен имот. Апартаментният комплекс и хотелът са изградени като свързано застрояване в два съседни поземлени имота. Хотелската сграда и апартаментния комплекс са изградени на фаза „груб строеж“ и не са оборудвани. Проектът на хотела включва 105 двойни стаи, 15 апартамента и други помещения, разположени на пет надземни етажа и три подземни нива, включително дискотека, механа с 220 места в т.ч. – основен салон със сцена; винарна, ВИП салон, мокър бар и кафе-сладкарница; боулинг с игрална зала, билярд и електронни игри и обслужващи помещения, басейн, рецепция, тоалетна и съблекалня, кафе-сладкарница с покрита тераса (лятно кафе), СПА център, медицински рехабилитационен център, фитнес, тенис на маса, гараж за велосипеди и бъгита, помещения за инсталации и инвентар, фризьорски салон, рецепция, ресторанти, конферентни зали, скиорна, магазини и всичко необходимо за висок клас парк-хотел. Апартаментният комплекс включва апартаментна част, кафе-клуб с басейн, подземен гараж на две нива. Със своето перфектно местоположение, ключова близост до ски-пистите на Банско, лековита минерална вода и уникална гледка имотът има потенциал да се превърне в топ-обект. Ако този обект представлява интерес за Вас, моля да се свържете с нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159, за да получите допълнителна информация или да заявите желание за оглед на имота.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Цецо Йовчев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Цецо Йовчев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio